Biográfia

Biográfia

Daavid 1990. február 1-én látta meg a világot Nagykanizsán, a család második, mondhatni legkisebb gyermekeként.

IMG_4893Ének tehetsége már az óvodában kezdett kibontakozni, majd az iskola kórusában folytatta, de magánéneket is tanult Baráth Ivett keze alatt. Bár igazán csak a középiskolában figyeltek fel rá, mint pl mostani managere, Gabriello is, aki a Megacity Nap Karaoke versenyének döntőjén talált rá Daavidra.

De innen sem volt egyszerű az út. Lehetett volna választani a gyors, hirtelen karriert, ami sosem tart sokáig, vagy a verejtékes utat, melynek gyümölcse bár később érik be, még is sokkal, de sokkal tovább tart. Daavid a második utat választotta, s az eredmények, még ha lassan is, de őt igazolták. Egyre népesebb rajongótábora lelkesíti, s erõt ad neki a kemény munkához.

Daavid nevéhez már több sláger és videoklip is kapcsolódik. Az I’m not a machine című dala és videója TOP helyezésben szerepelt a Viva Club Charts-ban, s a Cseke Katinkával és Őzivel közösen készült klipjét már a MusicMix is folyamatosan képernyőn tartotta. Állandó mulatós hangulatfelelőse a Házibuli Attilával műsornak. Sokszor tűnik fel a Zenés Barátságok, és a Frédy Show műsorokban is, de a Dallamokon át-ban is vendégszerepelt már.  Nem ismeretlen az RTL Klub és a TV2 csatornákon sem. Korábban a Nóta tv-n (Sláger tv) is látható volt, de a csatorna nem hozta a várt eredményeket, s így inkább maradt kedvenc tv csatornájánál, a Muzsika tv-nél.

2011-ben közösen kezdtek el dolgozni az OrgazMixound csapatával, ahol első slágervárományos daluk, a Follow me sok külföldi klub kedvencévé is vált.

DaavidNév: Daavid
Született: 1990-02-01
Lakhely: Nagykanizsa

daavid-slider-002Kedvenc zenei stílus: Dance
Legjobb fellépés: Mindegyiket szeretem:)
Kedvenc étel: Hús, hús, hús
Kedvenc ital: Pálinka, csak sokat nem bírok inni 🙂
Kedvenc tv sorozat: Trónok harca
Kedvenc film: Ted
Kedvenc könyv: Gyűrűk ura
Példakép: Michael Jackson

Minden jog fenntartva © 2009-2015 DaaviD Official Website | Weboldal készítés: 3B Média