Daavid hírek, információk

Daavid hírek, információk

Daavid új stílusú ruhakollekcióban

Nincs hozzászólás

Daavid 2016 nyarától új ruhakollekcióban lép színpadra. Egyrészt, a Casual Street öltözteti, és a www.cipovasar.hu cipőiben koptatja a színpadot, másrészről, Deák János fiatal divattervező egyedi pólóiban lép a nagyérdemű elé. Erről számol be a Sztár Limonádé lap is.

szl20160701

 

Rajongója férje támadt a mulatós sztárra

Nincs hozzászólás

Manapság az előadók élete sem fenékig tejfel. A rengeteg megtett kilométer, a folyamatos utazás, és az állandó vidámság kimeríti őket. De van, amikor egyéb problémék is adódnak, mint pl a kis somogyi településen, Gadányban is, ahol volt, aki a kukoricafesztivált úgy ünnepelte, hogy mérték nélkül emelgette a poharát. Ebből pedig galiba is lehet, mint ahogy most is volt, s mely a fiatal közkedvelt sztáron, Daavidon csattant.

A BORS cikkének online verzió elolvasásához KLIKKELJ IDE!

bors20160430

A mulatós muzsika aranylemezt ér

Nincs hozzászólás

Az egyik legnagyobb elismerés, amikor az ember saját hazájában is próféta lehet, mégha csak egy kicsit is. Ezért volt különösen nagy öröm számomra, amikor a Benedek Bálint, a megyei lap, a Zalai Hírlap újságírója, nem egy nyúlfarknyi cikkben számolt be Daavid aranylemezéről. A cikk megjelent nyomtatásban és online is. Az online verziót IDE KLIKKELVE tudjátok megtekinteni!

zh20160403

Minden jog fenntartva © 2009-2015 DaaviD Official Website | Weboldal készítés: 3B Média